Alcaldia

IMG_0405Benvinguts i benvingudes a la web de l’Ajuntament de la Tallada d’Empordà, un municipi format pels pobles de La Tallada, Tor, Canet i Marenyà. Quatre espais amb identitats diferents que junts configuren un municipi idoni per a viure de manera, sana, lliure, tranquil·la i amb bona oferta de lleure.

Som un poble actiu i acollidor que valora el seu patrimoni, els seus costums i l’entorn meravellós que l’envolta. Amb els avantatges de ser un poble rural i amb totes les tecnologies que l’obren al món.

Aprofitem aquest portal per connectar amb vosaltres i donar a conèixer tots els àmbits que ens caracteritzen. Amb el lema amb el qual ens vàrem presentar a les eleccions municipals com a candidatura independent -«L’Ajuntament de les persones»- ens proposem portar a terme una acció de govern que comença escoltant les necessitats i les expectatives dels veïns. A partir d’aquestes, impulsarem amb força diferents projectes que organitzem en quatre àrees principals: l’atenció a les persones; la planificació urbanística i mediambiental, incloent-hi la defensa i promoció del patrimoni cultural i el suport proactiu per a les activitats més pròpies del nostre municipi, com són l’agricultura i la ramaderia, sense oblidar-nos de la gestió administrativa i econòmica.

Des de l’Ajuntament treballem per a millorar el benestar de tots els veïns del municipi i per això estem oberts a qualsevol suggeriment que pugui aportar millora a la comunitat, i portar-lo a terme. La participació dels veïns i veïnes ens serà de gran ajuda per fer possibles projectes que poden dinamitzar la vida econòmica i social del poble.

Com alcalde vull agrair-vos la bona disposició que en tot moment heu mostrat i animar-vos a continuar treballant pel bé comú.

Sense vosaltres la nostra tasca no té sentit.

Ben cordialment,

Josep Ferrer Vilavella

Línia directa:  alcaldia@latallada.cat